EcoMoto 930×122

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, PE PRIMUL LOC ÎN ȚARĂ

PRO România Argeș, pe primul loc în țară. Peste 37.000 de voturi a obținut în județul Argeș Mircea Diaconu, candidatul susținut de alianța electorală Un Om (PRO România și ALDE), ceea ce înseamnă un procent de peste 14% din totalul voturilor exprimate.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Din acest punct de vedere, organizația județeană Argeș a PRO România se situează pe primul loc în țară, fiind urmată de filialele din Brăila și Buzău.

„Le mulțumim argeșenilor care și-au exprimat încrederea în candidatul susținut de PRO România, le mulțumim pentru votul important și pentru rezultatul extraordinar obținut.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

Acest rezultat nu ar fi putut fi posibil fără efortul, seriozitatea și implicarea tuturor colegilor din PRO România Argeș, cărora le mulțumesc. Am dovedit că suntem o echipă hotărâtă, unită, foarte competentă și că ne putem face treaba, până la capăt, în orice condiții”, afirmă liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Rezultatul obținut la prezidențiale în Argeș de alianța electorală Un Om confirmă scorurile celor două partide, PRO România și ALDE, de la alegerile europarlamentare.

Amintim că la alegerile din luna mai 2019 PRO România a obținut în Argeș peste 26.000 de voturi (10%). Filiala județeană condusă de Bogdan Ivan a fost atunci a doua din țară din punct de vedere al numărul de voturi obținute. Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90