930X122 MAIA

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, PE PRIMUL LOC ÎN ȚARĂ

PRO România Argeș, pe primul loc în țară. Peste 37.000 de voturi a obținut în județul Argeș Mircea Diaconu, candidatul susținut de alianța electorală Un Om (PRO România și ALDE), ceea ce înseamnă un procent de peste 14% din totalul voturilor exprimate.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

Din acest punct de vedere, organizația județeană Argeș a PRO România se situează pe primul loc în țară, fiind urmată de filialele din Brăila și Buzău.

„Le mulțumim argeșenilor care și-au exprimat încrederea în candidatul susținut de PRO România, le mulțumim pentru votul important și pentru rezultatul extraordinar obținut.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA), MESAJ DE 1 DECEMBRIE – SĂ IUBIM ŞI SĂ APRECIEM MAI MULT, ROMÂNIA, ZILNIC!

Acest rezultat nu ar fi putut fi posibil fără efortul, seriozitatea și implicarea tuturor colegilor din PRO România Argeș, cărora le mulțumesc. Am dovedit că suntem o echipă hotărâtă, unită, foarte competentă și că ne putem face treaba, până la capăt, în orice condiții”, afirmă liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Rezultatul obținut la prezidențiale în Argeș de alianța electorală Un Om confirmă scorurile celor două partide, PRO România și ALDE, de la alegerile europarlamentare.

Amintim că la alegerile din luna mai 2019 PRO România a obținut în Argeș peste 26.000 de voturi (10%). Filiala județeană condusă de Bogdan Ivan a fost atunci a doua din țară din punct de vedere al numărul de voturi obținute. Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA