Donaris 930 x 122

pandelica

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

PENDIUC ÎȘI IMPUNE OMUL ÎN FUNCȚIA DE PREFECT!

Odată cu decăderea lui Constantin Nicolescu, „steaua” politică a lui Tudor Pendiuc strălucește din ce în ce mai tare.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Primarul Piteștiului nu doar că i-a luat locul lui Nicolescu la conducerea PSD Argeș. Pendiuc își întinde „tentaculele” politice și în Prefectură. Unul dintre oamenii săi de încredere, Bogdan Marcel Pandelică (foto 2), ar urma să fie numit prefect al județului Argeș, în locul lui Cristian Soare, care provine din PNL. Surse politice declară că 100% numirea lui de către noul Guvern Ponta a rămas doar o chestiune de timp.

Fost consilier municipal în Pitești (timp de câteva mandate), acum vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Bogdan Marcel Pandelică are 46 de ani și este membru PSD din anul 1995. În alegerile din 2008 Pandelică a fost puternic susținut de Pendiuc pentru a ajunge deputat de Pitești. A ratat mandatul la mustață în fața lui Cristian Boureanu, de la PDL. Zilele trecute, contactat telefonic de ePitești, Pandelică a negat că i-ar fi propus cineva funcția de prefect, declarând, totodată, că nu-l interesează postul respectiv. Ca să fim ușor ironici, poate că nu pe el, dar pe Tudor Pendiuc, da!

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Pendiuc care nu stă cu mâinile în sân nici în ceea ce privește alegerile anticipate pentru președinția Consiliului Județean Argeș, funcție vacantată odată cu plecarea lui Nicolescu ca urmare a conflictului de interese în care a fost găsit acesta. Rămâne de văzut pentru ce soluție va opta primarul în condițiile în care nu mai poate miza pe un alt om de-al său de încredere, deputatul PSD de Pitești Cătălin Rădulescu. După cum se știe, Rădulescu a intrat în vizorul DNA. Va candida chiar el? Va abandona postul de primar pentru funcția de președinte de Consiliu Județean? De ce nu?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3