Donaris 930 x 122

swoboda

HANNES SWOBODA, ÎN ARGEȘ: „ROMÂNIA E PREGĂTITĂ SĂ ADERE LA SCHENGEN”

Preşedintele grupului socialiştilor democraţi din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a fost astăzi în judeţul Argeş într-o vizită oficială.

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Europarlamentarul a mers la uzina Dacia, Institutul de Cercetări Nucleare din Mioveni, Universitatea din Piteşti şi în Topoloveni, fiind însoţit, printre alţii, de senatorul Şerban Valeca, deputatul Simona Bucura Oprescu, Gabriela Zoană (candidat pentru Parlamentul European), de preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeș, Florin Tecău, şi de primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Cu această ocazie s-a discutat şi despre o colaborare în domeniul turismului, respectiv un parteneriat cu specialişti din Austria pentru promovarea şi dezvoltarea master-planului turistic în zona de nord a Argeşului.

Citiți și: Argeș. Turismul la negru e în floare!

„Venind aici, în Argeş, mi-am dat seama că există şi o Românie de înaltă calitate, nu doar acea Românie care este asociată cu sărăcia şi problemele romilor. Sunt probleme care nu pot fi ignorate, dar iată că România produce în Mioveni maşini de calitate și are un institut de cercetări nucelare de top, aşa că imaginea ţării trebuie să fie schimbată. România este pregătită să adere la spaţiul Schengen. Doar probleme de ordin politic împiedică aderarea. Sper ca în cel mai scurt timp România şi Bulgaria să adere la spaţiul Schengen.”, a spus Swoboda într-o conferinţă de presă organizată la Centrul Cultural din Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3