NOR CURIER 930X122

Caz social

Prefectul de Argeș, pândit noaptea de o femeie

Prefectul de Argeș, pândit noaptea de o femeie

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

L-a căutat la birou în timpul programului.

L-a așteptat și la finalul zilei. Dar reprezentantul guvernului nu a venit. Nu a renunțat. Tenace, s-a așezat pe scările instituției cu gândul de a-l pândi pe politician. Așa a acționat femeia ieri. Ce a urmat…

Citiți și: Bani mai mulți pentru aceste persoane! A fost făcut anunțul

Luați prin surprindere

Cei asigură pază instituției Prefectului au fost luați total prin surprindere. Degeaba i-au explicat femeii sa revină dimineață ori să se înscrie în audiență.

Anica Constantin, căci așa se numește protagonista acțiunii, a fost de neclintit.

A „învins” jandarmii

Pur și simplu femeia a refuzat să mai părăsească treptele sediului temporar al Prefecturii (sediul Băncii Naționale).

Și cum nu încălca vreo lege, jandarmii au fost nevoiți să se dea bătuți.

Nu a cedat

Anica Constantin a primit din partea lor un scaun, oamenii legii dându-și seama că femeia vine de la drum lung și e obosită. Credeau că la un moment dat ea va ceda și va părăsi perimetrul. Dar…nici gând!

Noapte albă

Cu stoicism femeia a îndurat frigul de azi-noapte stand pe scaun, pe treptele instituției! Jandarmii au încercat deseori sa o înduplece să intre măcar pe hol unde era cald. Au fost refuzați.

Milă

Azi-dimineață funcționarii care au văzut-o și au aflat întâmplarea s-au înduioșat. Fiecare a simțit nevoia să o miluiască: ceai fierbinte, covrigi calzi, gogoși. La prânz, neclintită, pe scaunul ei, „tanti Anica”, așa cum au început să o apeleze funcționarii, a primit mâncare gătită comandată de la restaurant!

Ce vrea de fapt

Cum prefectul nu a apărut, Anica Constantin a rămas să îl aștepte.

Să-l pândească, încrezătoare că doar el ii poate rezolva problema. Dar în definitiv care îi este doleanța?

Femeia este fără îndoială un caz social. Arată oricui o întreabă mâna cu degetele crescute pe jumătate!

„Așa m-am născut! Se vede că am handicap! Dar nu primesc indemnizație, nu primesc niciun drept, nimic! Nu m-a ajutat nimeni. Doar în domnul prefect am încredere. Îl aștept de ieri. Și voi pândi până vine, trebuie sa ma asculte și să mă ajute. Sigur pe aici va trece și de aceea stau cât o fi nevoie, să îl văd și sa-i vorbesc…” ne-a declarat femeia.

Se va dispune o anchetă

Ea afirmă că nu a primit sprijinul administrației locale din Râca. Așa cum cred funcționarii care i-au aflat trista poveste, prefectul Radu Perianu va dispune o anchetă pentru a se lamuri situația Ancăi Constantin și pentru a se constata în ce măsuri afirmațiile ei sunt reale.

Prefectul de Argeș pândit noaptea de o femeie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Gabriel Galusca spune:

    E REGRETABIL ca asemenea situatii nu pot fi rezolvate decat prin actiuni disperate. Autoritati locale : somn usor si dezinteres fata de oameni(aaaa, daca era vreo ruda…).

  • Cristian spune:

    As dori sa aflu,domul prefect nu trebuie sa fie la birou 9-5 ?,sau macar sa vina la birou in cazul unei urgente ?

  • Tuche spune:

    acest prefect nu răspunde la petiții și nu primește în audiență ,ce vedeți dv acțiuni sunt pt imagine

  • Costica Ion spune:

    Ca peste tot pe reprezentanții guvernului în teritoriu ii doare in cot de problemele oamenilor. Mergeți în com. Musatesti sat. Costesti-Valsan. Nustiu dacă m-ai exista în tara asa ceva.
    Nu apa potabila.
    Nu gaze.
    Pod de lemn 2t.
    Asfalt pe șoseaua principala aproape 4 km.
    Nomol când ploua pe toate ulițele satului.
    ESTI DIN BIROU SI MERGEȚI ÎN TERITORIU SA VEDETI . E CALD SI BINE IN BIROU.

  • Oprea nicolae spune:

    Și când sunt foarte mulți care primesc pensii sau indemnizații de handicap pe baza unor dosare întocmite fictiv,aceasta femeie trebuie sa îndure , nepăsarea,pentru ca se încăpățânează sa nu plătească unde ” trebuie” și își revendică dreptul cuvenit în mod corect.De curiozitate s-a gândit cineva la o reevaluare mai atenta a dosarelor de invaliditate sau handicap,sau ne mulțumim ca periodic când s-a sărit o anumită limita mai anchetați și mai condamnați câte un medic.Asta probabil ca s-a lacomit la cașcaval și nu a dat dreptul mai sus.

  • Doricu spune:

    De ce domnule prefect nu raspundeti la petitii. Aveti un termen pt asta, dar cine sa-l tespecte:-reprezentantul legal al guvernului in teritoriu? Avocatul Perianu? Rusinica d-lor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90