930 x122 grota rece

Ina

BRAVO! AU COLORAT SPITALUL DE PEDIATRIE DIN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Dacă pentru cei mai mulți dintre noi duminica a reprezentat un bun prilej de relaxare, pentru alţii a fost o zi extrem de solicitantă. Ina Năstase şi echipa ei de artişti au lucrat şi ieri voluntar, timp de 6 ore, la pictarea cu personaje de poveste a Spitalului de Pediatrie din Pitești. Au fost ajutați și de copiii internați, bucuroși să pună umărul.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

Lucrarea nu a fost finalizată, însă Ina speră că după ce spitalul va fi renovat vor reveni şi vor termina de pictat tot, inclusiv saloanele.

,,Am pictat doar pe holuri şi casa scărilor până sus. S-a muncit mult şi a fost foarte solicitant din punct de vedere fizic. Sperăm ca atunci când spitalul va fi renovat în totalitate să putem să revenim şi să finalizăm proiectul. Am avut lângă mine oameni minunaţi, cum ar fi tinerele artiste pe care le-am menţionat şi ieri (n.r. – http://epitesti.ro/stiri/asa-arata-acum-spitalul-pentru-copii-din-pitesti-galerie-foto/), dar şi grădiniţa care s-a ocupat de finanţarea proiectului. Le mulţumesc foarte mult tuturor și sunt fericită că am reuşit să facem nişte copii să zâmbească.’’, ne spune Ina.

Citiți și: Pitești. Proiect ambițios: Fără cabluri pe stâlpii din oraș

Detalii despre Ina Năstase, aici: http://epitesti.ro/social/ilustreaza-cartile-pentru-copii-vezi-galerie-foto/.

Noi, echipa ePitești, suntem mulțumiți și onorați că am avut posibilitatea să mediatizăm o inițiativă excepțională, cum rar întâlnești în orașul nostru, și îi felicităm public pe toți acești artiști inimoși. (Foto: Facebook)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3