930 x122 grota rece

Ina

VĂ PLACE? AŞA ARATĂ ACUM SPITALUL PENTRU COPII! (GALERIE FOTO)

Alături de alţi oameni inimoşi, piteşteanca Ina Năstase a început ieri pictarea cu personaje de poveste a pereților interiori ai Spitalului de Pediatrie din Pitești. Totul a durat circa 7 ore, însă lucrarea nu a fost finalizată, astfel că şi acum echipa de artişti se află la treabă.

Citiți și: Controale severe și amenzi! Numeroase nereguli la Spitalul de Pediatrie Pitești

,,S-au alăturat iniţiativei mele cei de la o cunoscută grădiniţă din judeţul nostru, care au făcut posibilă finanţarea proiectului, dar şi talentatele domnişoare Alina Militaru, Alexandra Ilie, Mădălina Toma, Rodica Budeanu și Cătălina Logofătu şi doamna Steliana Martin. Am pictat în jur de 7 ore, dar am revenit şi astăzi pentru a continua acţiunea.

Cei de la spital ne-au primit cu inima deschisă, admirând ambiţia de care am dat dovadă şi, totodată, personajele apărute pentru a însenina atmosfera. Bucuria autentică s-a citit în ochii copiilor, care preţ de câteva ore au uitat că se află într-un spital şi ne-au încărcat cu energie pozitivă şi entuziasm.’’, spune Ina.

Citiți și: MAI CEVA CA-N „SHREK”! PERSONAJE DE BASM ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI! (GALERIE FOTO)

Amintim că Ina Năstase face ilustraţie de carte pentru copii, dar și pictură murală şi grafică digitală. Detalii despre artistă, aici: http://epitesti.ro/social/ilustreaza-cartile-pentru-copii-vezi-galerie-foto/(Foto: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90