930 x122 grota rece

autostrada pitesti-sibiu

PRIMĂRIA VREA CA DE SIMFONIE SĂ-ȘI IA REVANȘA PENTRU EȘECUL DE LA REVELION

Primăria Piteşti a lansat o cerere de oferte în vederea asigurării serviciilor artistice pentru Simfonia Lalelelor (24-26 aprilie).

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Prestatorul trebuie să asigure următoarele pentru sâmbătă, 25 aprilie: scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, lumini şi tehnică de scenă şi formaţie/formaţii care să susţină recitaluri live de muzică destinată tinerilor, cu o durată de aproximativ 45 de minute fiecare.

„Nu va mai fi un spectacol aşa cum a fost cel de Revelion (n.r. – cu formaţii locale). Atunci am organizat totul prea din scurt, acum, însă, avem timp şi va fi un spectacol aşa cum s-au obişnuit piteştenii să aibă de Simfonie în fiecare an.”, promite viceprimarul cu atribuții de primar Cornel Ionică.

Citiți și: Se întâmplă ceva fantastic pe Autostrada Pitești-Sibiu! Totul începe

Amintim că de Revelion în Piața Primăriei au evoluat doar artiști locali, lucru care a făcut ca, spre deosebire de alți ani, Piața să nu fie plină cu public.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3