EcoMoto 930×122

coronavirus

PROTESTATARII DIN PIAȚA MILEA: RISCUL INFECTĂRII E MAI MARE ÎN SUPERMARKETURI SAU AUTOBUZE, DECÂT ÎN HORECA SAU LA JOCURILE DE NOROC

Prefectul de Arge;, Emanuel Soare a avut o discuție cu câțiva reprezentanți ai celor care au participat la protestul de astăzi, din Piața Vasile Milea.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Am discutat despre  nemulțumirile dumnealor cu privire la aplicarea măsurilor restrictive din domeniul HORECA și al sălilor de jocuri. Au evidențiat faptul că veniturile pe care le vor avea în urma aplicării măsurilor privind șomajul tehnic nu le vor permite să își mai acopere cheltuielile și toate consecințele ce decurg de aici. Au evidențiat faptul că este posibil ca infectarea cu SARS-CoV-2 să se realizeze mult mai intens în supermarketuri sau autobuze, decât în domeniile pe care le reprezintă dumnealor. De asemenea, au evidențiat ideea necesității impunerii altor măsuri restrictive și în alte domenii, inclusiv pe cea a carantinării”, precizează prefectul.

„Din păcate, au nevoie de un țap ispășitor, iar prefectul este prima alegere”

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Protestul de astăzi s-a încheiat însă fără speranța unor soluții imediate.

„Nu poate fi extrasă o concluzie din astfel de manifestări de protest, din păcate. Legea este stabilită la nivel național. Din păcate, au nevoie de un țap ispășitor, iar prefectul este prima alegere
I-am asigurat de deschiderea și înțelegerea mea, le-am dat datele de contact pentru a rămâne în legătură permanentă și pentru eventuale petiții pe care ar mai dori să le facă în perioada următoare”, a mai spus prefectul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3