EcoMoto 930×122

cafea

5 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE FACI DUPĂ CE AI DORMIT PROST

Indiferent care a fost motivul pentru care nu ai reuşit să te odihneşti deloc noaptea trecută este bine să ţii cont de câteva lucruri pe care trebuie să le faci imediat ce te-ai trezit.

Citiți și: Polițiști prinși dormind într-o parcare: „Trezește-l, mă!”

Iată cum îţi poţi face ziua mai bună după ce ai dormit prost:

Nu amâna alarma la telefon!

Citiți și: TÂNĂR DIN PITEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIE

Nu este bine să faci acest lucru oricânt de tentant ar fi să mai moţăi 10 -15 minute. Nu vei face decât să amâni momentul inevitabil, iar acele câteva minute în plus te vor da peste cap şi mai tare. În plus, nu vei recupera nimic din odihna pierdută în timpul nopţii. Ridică-te din pat când sună ceasul!

Lasă lumina să pătrundă în cameră!

După ce te-ai ridicat din pat este bine să dai draperiile la o parte pentru ca lumina să pătrundă în cameră. Acest lucru are un impact puternic asupra corpului, împiedicându-l să producă în continuare melatonină, hormonul care te ajută să dormi.

Fă un duş răcoros!

Nu înseamnă că trebuie să torni apă rece pe tine, ci doar să te asiguri că apa nu este fierbinte! Un truc bun care te poate trezi şi-ţi pune sângele în mişcare este ca la final să alternezi apa rece cu apa caldă de câteva ori.

Exerciţiile te pun pe picioare!

Chiar dacă nu obişnuieşti să faci sport la prima oră, acum este momentul să o faci. După o noapte grea nimic nu este mai revigorant pentru corp decât mişcarea. Aşa că oricât de greu ţi s-ar părea este bine să faci un efort şi să te mişti.

Bea o cafea, dar nu exagera cu cantităţile!

O cafea simplă consumată dimineaţa te poate ajuta să ai energie şi să te concentrezi mai bine la muncă. Însă, după ce ai consumat-o este bine să te limitezi la această doză de cofeină şi să consumi pe parcursul zilei multă apă plată şi ceaiuri din plante medicinale. (Sursă şi foto: eva.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90