pizzeria sapori  930 122

nelu tătaru

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII: ESTE CEL MAI DIFICIL 7 APRILIE DIN ULTIMA PERIOADĂ

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, un gând de apreciere și încredere medicilor, asistenţilor medicali și infirmierilor pentru efortul depus în aceste zile.

Citiți și: TĂTARU: LA ATI, PATURILE SE ELIBEREAZĂ PRIN VINDECARE SAU PRIN DECES

Mesajul vizează și celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică sau Ministerul Sănătății „care fac posibilă funcţionarea acestora în aceste zile în care cu toții suntem greu încercați”.

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convigerea că împreună vom trece și peste această provocare. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze și să își adune forțele atunci când a fost nevoie. Știm să ne onorăm meseria!

Citiți și: MINISTRUL SĂNĂTĂȚII IA ÎN CALCUL RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI ÎN ANUMITE LOCALITĂȚI

Anul acesta salutăm activitatea asistenților medicali și moașelor și vreau să subliniez rolul vital pe care aceștia îl joacă în menținerea sănătății cetățenilor noștri, în special în acest timp.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație, la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii. Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umăr la umăr autorități și societate„, a transmis public ministrul Sănătății.

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3