930 x122 grota rece

apogeul crizei sanitare

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII: ÎN 10 ZILE VOM PUTEA ESTIMA APOGEUL CRIZEI

Autoritățile vor putea estima cam în 10 zile când va fi apogeul crizei sanitare în România, a precizat la Digi24 ministrul Sănătății, Victor Costache.

Citiți și: E oficial! Ce se întâmplă cu boala care a blocat planeta

“Este greu de anticipat când vom atinge punctul maximum al crizei, depinde de fluxul care vine din străinătate. Vom putea răspunde cam în 10 zile la această întrebare. Guvernul a luat, însă, măsuri bune, devreme”, a afirmat ministrul Sănătății.

Costache a vorbit și despre scenariul în care în România s-ar ajunge la peste 4.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus: “Putem trata în spitale 4.000 de pacienți. Dacă vom depăși 4.000 de cazuri, formele mai ușoare vor fi tratate acasă”.

Citiți și: Se scumpesc medicamentele!

Potrivit celei mai recente informări dată publicității de Grupul de Comunicare Strategică, ieri, 19 martie 2020, la ora 13, pe teritoriul țării noastre erau confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19 (AICI, subiectul pe larg). În județul Argeș, conform celei mai recente informări dată publicității de Instituția Prefectului, ieri, 19 martie 2020, la ora 11, în județul Argeș nu se înregistrase niciun caz de infectare (amănunte, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3