930×122 CAPRA 5

carantină

O NOUĂ SERIE DE ARGEȘENI ABIA AJUNȘI ÎN ȚARĂ INTRĂ ÎN CARANTINĂ

O nouă serie de argeșeni abia ajunși în țară intră în carantină. Mașinile cu aceștia au plecat din vamă spre județul lor de domiciliu.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Întrebat, în cadrul conferinței de presă organizată astăzi pe WhatsApp, ce se va intâmpla cu autocarele în care sunt aceștia, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a explicat:

„Regula este următoarea: se realizează convoiul în vamă în funcție de județul de reședință. Convoiul este însoțit de poliție și de jandarmerie pe raza județului respectiv, fiind preluat de echipajele fiecărui județ, fără să se oprească la diverse puncte.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Fiecare prefect anunță prefectul județului următor despre numărul persoanelor și se asigură că există locuri disponibile. Prefectul, DSP, Poliția, Jandarmeria, administratorii locațiilor de carantină cunosc acest lucru și intervin imediat în funcție de responsabilitățile stabilite”.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3