930 x122 grota rece

coronavirus

ȘI NUNȚILE AR PUTEA FI SUSPENDATE ÎN ARGEȘ

Deși, inițial, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență anunțase, ca măsură de prevenție a răspândirii coronavirusului, interzicerea activităților care presupun adunarea a mai mult de 1.000 de persoane, autoritățile locale au posibilitatea, în același scop, să interzică și adunări de mai mică amploare.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Trebuie să înțelegem că perioada pe care o  traversăm e una specială”, a explicat, miercuri, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, care a precizat că unele evenimente de acest fel ar putea fi sistate.

Nunțile intră și ele în această categorie. Prefectul explică în ce condiții ar mai putea fi organizate asemenea petreceri și când s-ar putea lua decizia suspendării lor.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

„Orice eveniment care presupune participarea a peste 200 de persoane trebuie anunțat și analizat. Probabil se va găsi o formă de a se limita numărul de participanți”, spune Emanuel Soare.

Amintim că între timp, astăzi, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a hotărât ca adunările cu mai mult de 100 de persoane (activități culturale, științifice, artistice, sportive, de divertisment, religioase) în spații închise să fie interzise până pe 31 martie 2020.

(Sursă foto: Youtube)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90