930×122 CAPRA 5

poșta română

Se angajează pe loc, indiferent de diplomă

Conform datelor recente, Poşta Română angajează pe loc, indiferent de diplomă, notează Playtech.ro.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Directorul Valentin Ștefan spune că uşa este deschisă pentru oricine vrea să se angajeze.

Potrivit aceleiași surse, noua conducere a companiei dorește împrospătarea personalului existent.

Citiți și: Pensiile românilor sunt în pericol! Acțiune fără precedent

Astfel, pe fondul unor noi majorări salariale, de până la 15%, directorul Valentin Ștefan anunță noi angajări în cadrul companiei.

„Ușa este deschisă în continuare pentru cine vrea să lucreze la Poșta Română, noi având nevoie în mod constant de oameni noi, mai ales că și media de vârstă în companie este destul de înaintată și ne pregătim în următorii 5-10 ani pentru schimbul de generații.

Aproape 80% din bugetul companiei merge pentru plata salariilor și în ciuda acestui lucru, salariile încă sunt mici în Poșta Română, dar le creștem.”, spune Valentin Ștefan.

În ceea ce privește salariul care se acordă, directorul a declarat recent că este vorba despre 1.900 de lei, bani în mână. Acum, însă, s-a luat decizia ca acest salariu să se majoreze.

„Am avut o creștere de 15% a salariului, a venitului mediu în companie. Urmează să continuăm să păstrăm acest trend de creștere, cel puțin până când ajungem la media din industrie (…)”, a mai spus Valentin Ştefan.

Foto descriptiv: Antena 1

 

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90