930 x122 grota rece

batrani

Șocant! Bătrâni ținuți captivi și obligați să se căsătorească cu tineri care le luau casele

Șocant! Bătrâni ținuți captivi și obligați să se căsătorească cu tineri care le luau casele

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Șase persoane în vârstă au fost victimele unei grupări care îi forța să se căsătorească cu persoane mai tinere pentru a le lua moștenirea.

Bătrânii au fost găsiți într-o casă din București, unde erau ținuți captivi.

Citiți și: Doi bărbați de 74 și 63 de ani au ajuns la spital după ce s-au bătut într-un parc

Astăzi,  poliţiştii şi procurorii au descins în mai multe locuințe din Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal şi înşelăciune.

Mai mulţi vârstnici, cu dizabilităţi fizice sau psihice, fără moştenitori, au fost găsiţi într-un imobil, în condiţii improprii, conform Digi24.ro

În dosar sunt suspectate mai multe persoane care i-ar fi ţinut sub supraveghere permanentă, încă din 2017, i-au ameninţat şi lovit pentru a le lua bunurile.

Principalul suspect din acest dosar are 46 de ani şi se căsătorise cu o femeie de 73 de ani.

Gruparea era formată din 8 persoane, între care bărbatul de 46 ani, mama şi concubina lui, dar şi trei surori, toate majore, mai transmite sursa citată.

Șocant! Bătrâni ținuți captivi și obligați să se căsătorească cu tineri care le luau casele

Două dintre cele șase case ce aparțineau victimelor au fost deja vândute.

De asemenea, în casa unde erau bătrânii s-au găsit peste 22.000 de euro.

Surse judiciare au precizat că în imobil au fost găsite şase victime.

Victimele erau, în general, persoane fără moştenitori legali, deţinătoare de bunuri imobile (case, apartamente, trenuri). Este vorba despre o femeie şi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 50 şi 75 de ani.

În dosar nu sunt implicaţi avocaţi sau notari, ci persoane cu studii juridice care ofereau consultanţă pentru obţinerea documentaţiilor aferente, pentru a fi depuse ulterior la notariat pentru încheierea formelor legale (procuri, succesiuni, acte de vânzare cumpărare), scrie news.ro, conform Digi24.ro.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90