930×122 CAPRA 5

coliere

ACUM FACE ȘI CERCEI ȘI COLIERE HANDMADE DIN PIELE! INTRĂ SĂ VEZI!

Piteșteanca Irina Roşianu, studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Economice, secţia Cibernetică, a Universității Transilvania din Braşov, face de puțin timp încoace și cercei şi coliere din piele.

Citiți și: MIOVENI: TÂRG DE PRODUSE HANDMADE

Pasionată de handmade, Irina experimentează proiecte noi pentru clientele sale din ţară. „Am făcut doar câteva seturi, toate la cerere: trei coliere stil guleraş şi nişte cerceluşi. Vreau să încerc să realizez și coliere mari, statement.”, precizează ea pentru ePitești. Acum studenta se pregăteşte intens pentru a participa cu produse handmade la târgul care va fi organizat în luna iulie în centrul Piteştiului. Până acum a fost prezentă la alte trei târguri. Irina Roșianu nu exclude posibilitatea ca pe viitor să îşi expună produsele și în… pub-uri.

Mai multe despre Irina puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/si-dat-bursa-pe-o-masina-de-cusut-iata-pentru-ce/.

Citiți și: O ARGEȘEANCĂ STABILITĂ ÎN BRAȘOV ESTE AS ÎN HANDMADE


555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90