EcoMoto 930×122

figurine

HANDMADE ÎN PITEȘTI, CADOUL PERFECT DE CRĂCIUN

Piteșteanca Raluca Gabriela Din are 26 de ani și este pasionată de handmade. „Sărbătorile m-au prins puţin aglomerată. Sunt spiriduşul Moşului şi trebuie să fac fericiți câțiva copii. Încerc să fiu un ajutor eficient pentru Moș Crăciun şi să termin totul la timp.”, ne mărturisește Raluca.

Citiți și: MIOVENI: TÂRG DE PRODUSE HANDMADE

Pandantive, figurine, cutiuţe, tacâmuri personalizate, cercei, inele, broşe, agrafe, mărturii pentru nuntă, căni sau brăţări, toate sunt făcute de Raluca Gabriela Din cu multă dragoste şi răbdare.

„Întotdeauna am fost atrasă de latura artistică, deși nu am absolvit o facultate în domeniu. Credeam că nu voi avea un viitor cu arta, dar m-am înşelat. În viaţă este important să faci ce-ţi place. Prin urmare, mi-am urmat visul. Totul a început de la faptul că îmi doream anumite bijuterii care să mă caracterizeze şi nu găseam. Mi-am zis atunci să mi le fac singură, după ideile mele. A pornit ca un hobby, dar uşor, uşor şi cu răbdare aş vrea să îl transform într-o afacere. Animaţiile mă inspiră cel mai tare, chiar dacă am 26 de ani. Undeva acolo, în sufletul meu, a mai rămas o fărâmă de copil.”, ne spune Raluca Gabriela Din. (Foto: Facebook Raluca Bijoux)

Citiți și: O ARGEȘEANCĂ STABILITĂ ÎN BRAȘOV ESTE AS ÎN HANDMADE

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3