NOR CURIER 930X122

fotoreporter

PRESĂ ÎN FAMILIE: CALCĂ PE URMELE TATĂLUI SĂU

Gabriela Neacşu are 15 ani şi este elevă la liceul ,,Armand Călinescu’’ din Piteşti. Este pasionată de fotografie și jurnalism, iar de ceva timp încoace lucrează alături de tatăl ei, Mihai Neacșu, la ziarul online al acestuia. Își dorește să ajungă un bun fotoreporter.

Citiți și: Doliu în presă. Un alt jurnalist s-a stins din viață

La ce vârstă ţi-ai descoperit pasiunea pentru fotografie?

Totul a început la vârsta de 11 ani, atunci când tatăl meu, care este fotograf, mi-a pus pentru prima dată aparatul de fotografiat în mână.

Citiți și: Ortodoxinfo: „Presa lepădată condamnă din nou Botezul prin scufundare”

Ce fel de fotografii îţi place cel mai mult să realizezi?

-Ador fotografiile care surprind natura, vie sau moartă, şi cele cu persoane care au o expresivitate deosebită.

Ce părere are tatăl tău despre cum te descurci?

-Pot spune că este mulţumit și îşi doreşte ca eu să ajung un bun fotograf. Tocmai din acest motiv există și momente în care dă dovadă de exigență. Tot ceea ce face este pentru a mă ajută să mă dezvolt profesional.

Ce carieră ţi-ai dori să urmezi?  

-Tatăl meu lucrează în presă de aproximativ 20 de ani, aşa că mi-aş dori să îmbrăţişez aceeaşi carieră. Sper din suflet să ajung unul dintre cei mai buni fotoreporteri.

Mai ai şi alte pasiuni? Ce faci în timpul liber?

-Îmi place foarte mult sportul, am şi practicat timp de doi ani judo. Am renunţat, însă, pentru că efortul fizic era din ce în ce mai mare, iar eu nu mai făceam faţă. În plus, îmi era greu să mă descurc atât cu antrenamentele, cât şi cu şcoala.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • MARCELA spune:

    BRAVO GABRIELA NEACSU ,DE TINERI CA TINE ARE NEVOIE SOCIETATEA

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90