Donaris 930 x 122

141_banner_img_misiune

Sediul Facultatii de Jurnalism de la Bucuresti, spart

Secretariatul Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Învăţământ la distanţă, a fost spart în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Hotnews.
Potrivit decanului Facultăţii de Jurnalism, profesorul Mihai Coman, în clădire se aflau echipamente scumpe, însă au fost sustrase numai documente de studii.

Clădirea în care se află sediul Facultăţii de Jurnalism aparţine Politehnicii.
Persoanele care au sustras documentele au pătruns în clădire spărgând un geam, în ciuda faptului că paza ar fi trebuit să fie asigurată de o firmă specializată, care are contract cu facultatea. Decanul facultăţii de Jurnalism, profesorul Mihai Coman,  în secretariat se aflau sute de dosare de studiu, acte de studiu, mii de cataloage şi diplome, dar deocamdată nu se cunoaşte exact ce a dispărut. Poliţia a sigilat şi a început ancheta în acest caz. „Oricum, nu au ce să preleveze, că s-a lucrat cu mănuşi”, a afirmat Coman.<br>Sursa: Hotnews{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90