EcoMoto 930×122

retinuti furt

(VIDEO) REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI. ŞI-AU RISCAT LIBERTATEA PENTRU BUTELII ŞI SCULE

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au continuat cercetările în cazul a două dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și l-au reţinut pe Petruţ Cătălin C., de 25 de ani, din Coșești. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 iunie a.c., tânărul ar fi sustras 15 butelii dintr-un rastel metalic aparținând unei societăți de pe raza localității Corbi.

Citiți și: Argeș: Trei tineri reținuți. Au dat o spargere într-o gospodărie

De asemenea, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c., cel în cauză ar fi pătruns într-o povarnă de pe raza localității Corbi, de unde ar fi sustras elemente din cupru ale unor cazane pentru distilarea alcoolului. Prejudiciul creat în ambele situații a fost de aproximativ 8.000 de lei, care a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 8 iulie a.c., bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Şapte tineri s-au prefăcut că se bat într-un fast-food. Au fost reținuți!

 

Un alt suspect a fost reţinut, tot ieri, de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov. Oamenii legii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi l-au reţinut pe Dixon C., de 21 de ani, din comuna Merișani.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 3 spre 4 iulie a.c., bărbatul, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o gospodărie din comuna Merișani, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 8 iulie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în comuna Merișani și au recuperat o parte din prejudiciu. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90