Donaris 930 x 122

bcm u

BCM U, DECISĂ SĂ LASE GORJUL FĂRĂ ENERGIA ÎN PLAY-OFF

La sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, de la ora 19, BCM U Pitești va juca în deplasare primele sale două partide din play-off în Liga Națională de baschet masculin, faza sferturilor de finală. Disputele vor fi cu gorjenii de la CS Energia Târgu Jiu.

Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

Ca urmare a poziționării în clasament la finalul sezonului regulat (Energia, pe 4, BCM U, pe 5), piteștenii vor juca doar două meciuri din cinci pe teren propriu, în Sala Sporturilor Trivale (miercuri, 15 aprilie, și joi, 16 aprilie).

Antrenorul principal al piteștenilor, Hristu Șapera, anticipează că va fi o confruntare dificilă, dar că elevii săi se pot califica în următoarea fază a play-off-ului, adică în semifinale.

Citiți și: BCM U, PARTIDĂ CRUCIALĂ AZI ÎN PITEȘTI

„Energia Târgu Jiu este o formaţie puternică, o echipă cu mulţi jucători valoroşi. Au un jucător care a reuşit să câştige Euroliga, echivalentul Ligii Campionilor din fotbal. Sunt niște performanţe incredibile şi să nu uităm că echipa de acolo a ajuns între primele patru şi în Eurochallenge, o competiţie în care a fost şi Piteştiul în 2012. Va fi o confruntare complicată, dar sunt convins că ne putem califica.”, spune Hristu Şapera. (Foto 1: Facebook BCM U Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3