930×122 CAPRA 5

bcm u

BCM U PITEȘTI, ÎN FINALA MARE

S-au disputat primele două meciuri ale memorialului „Georgel Ziguli”, memorial care are loc astăzi și mâine în Sala Sporturilor Trivale din Pitești.

Citiți și: Ziua Deținuţilor Anticomuniști la Memorialul Pitești. Coincide cu sărbătoarea religioasă a Sfinților 40 de Mucenici

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat a doua partidă a zilei, în care BCM U Pitești a învins cu 84-69 pe CSU Atlassib Sibiu. Pe sferturi evoluția scorului a fost următoarea (BCM U-CSU): 26-18, 18-12, 25-23 și 15-16. În prima confruntare Steaua CSM EximBank București a câștigat în fața bulgarilor de la Lukoil Academic Sofia cu 81-77.

Mâine BCM U și Steaua vor juca finala mare, de la ora 19. Finala mică, CSU Atlassib Sibiu-Lukoil Academic Sofia, va începe la ora 17.

Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

Amintim că intrarea pentru public este liberă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90