New Profesional Consult 930 x 122

bcm u

SÂRBUL JOVICA ARSIC ÎȘI TESTEAZĂ ELEVII ÎN ORAȘUL „NEAMȚULUI” IOHANNIS

Baschetbaliștii de la BCM U vor disputa astăzi prima lor partidă amicală din cadrul memorialului „Elemer Tordai”, care se va desfășura în Sala Transilvania din Sibiu în perioada 27-29 august.

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Cu începere de la ora 17, piteștenii vor întâlni Dinamo București.

Vor urma meciurile cu CSU Sibiu (mâine) și Steaua CSM EximBank (sâmbătă).

Citiți și: Emoții și încordare în Piața Primăriei

Antrenorul principal al lui BCM U, sârbul Jovica Arsic (foto), își va face la capătul turneului o impresie solidă despre potențialul echipei.

„Este primul turneu amical şi nu pot decât să îmi doresc ca jucătorii să evolueze mai bine de la meci la meci. Fiind un prim turneu amical, o să văd şi eu ce poate fiecare în parte, dar o să înţeleagă ce aşteptări am şi eu de la ei. Nu suntem într-o situaţie extraordinară, deoarece nu avem tot lotul la dispoziţie, dar eu sunt mulţumit pentru faptul că am semnat cu jucători buni până în acest moment.”, declară Jovica Arsic pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Despre Jovica Arsic puteți (re)citi mai multe aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/de-azi-bcm-u-antrenor-sarb/. (Foto: Facebook)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90