NOR CURIER 930X122

bc timisoara

NE-AU „CĂPĂCIT”! BCM U, ADIO CUPĂ!

În urmă cu câteva momente s-a încheiat în Sala Sporturilor Trivale cea de a doua semifinală a Cupei României la baschet masculin.

Citiți și: SALBĂ DE MEDALII PENTRU ÎNOTĂTORII PITEŞTENI

Din păcate, BCM U a fost învinsă de BC Timișoara cu 91-81. Scorul pe sferturi a avut următoarea evoluție (BCM U-BC Timișoara): 14-29, 26-25, 19-18 și 22-19.

După cum era de așteptat, sala a fost arhiplină, iar elevii lui Hristu Șapera au avut parte de un public de nota 10, care și-a încurajat cu frenezie favoriții.

Citiți și: CUPA INSTITUȚIILOR PUBLICE ȘI CUPA PRESEI LA DARTS

Pentru BCM U rămâne acum doar meciul de consolare de mâine, de palmares, din finala mică. Piteștenii vor juca, de la ora 15:30, cu învinsa din cealaltă semifinală de astăzi, CSU Atlassib Sibiu. Atlassib a pierdut fără drept de apel, cu 71-48, în fața lui BC Mureș Târgu Mureș.

Tot mâine în Sala Sporturilor Trivale, de la ora 18, se va juca finala mare: BC Mureș Târgu Mureș-BC Timișoara. Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere, de la ora 20.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3