930×122 CAPRA 5

african open

PITEȘTEAN DE SUCCES! PERFORMANȚĂ DE EXCEPȚIE

Piteștean de succes! Performanţă de excepţie pentru judoul argeşean. Piteşteanul Alexandru Raicu a cucerit medalia de bronz la turneul de judo African Open de la Casablanca, Maroc, la categoria 73 kg.

Citiți și: FR Judo îi mulțumește primarului Cristian Gentea pentru sprijin

Sportivul, legitimat la CSM-SCM Piteşti, a trecut în primul tur de Lee Kwok Wing din Hong Kong, iar în optimi l-a învins pe marocanul Ahmed El Meziati. În sferturi Raicu a dispus de francezul Samuel N’Zingo, dar a pierdut semifinala cu cehul Jakub Jecminek, câştigînd apoi meciul pentru bronz cu compatriotul său Marcel Cercea.

La competiţia de la Casablanca au participat 211 judoka din 23 de ţări, 130 la masculin şi 81 la feminin.

Citiți și: SE DESCHIDE O NOUĂ SALĂ DE SPORT

La CSM-SCM Piteşti, Raicu este pregătit de antrenorii Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie. Component de bază al lotului olimpic de tineret al României, Alexandru Raicu este considerat de specialişti unul dintre cei mai valoroşi judoka ai țării noastre. De asemenea, este unul dintre sportivii care au mari şanse să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90