930 x122 grota rece

alex daragiu

UN BĂIAT DE TOATĂ ISPRAVA! PERFORMER LA JUDO ȘI LA ȘAH!

Alex Daragiu are 14 ani și este elev al liceului teoretic ,,Ion Barbu’’. Practică judo de 9 ani. Legitimat la clubul CSM Pitești, îi are antrenori pe Cornel Pălărie şi Valentin Ioniţă.

Citiți și: FR Judo îi mulțumește primarului Cristian Gentea pentru sprijin

La numai 14 ani a obținut o performanță de toată lauda. La cel mai recent concurs la care a participat, Turneul Internaţional de Judo ,,Cupa Severinului”, a câștigat medalia de argint la categoria sa de vârstă, spre marea bucurie a părinţilor lui, care îl susțin din toată inima. Nu este singurul premiu! De-a lungul timpului a adunat circa 20 de medalii și o mulţime de diplome. Este talentat nu doar la judo, sport în care deţine centura albastră. Practică şi şahul, fiind jucător de categoria a II-a. Și ca șahist a câştigat o mulţime de premii.

Alex Daragiu este un băiat ambiţios, care merge zilnic la antrenamentele de la judo, care nu neglijează şcoala și care își găsește timp şi pentru o altă mare pasiune de-a lui: fotografia.

Citiți și: ARGEȘEAN, LOCUL I LA EUROPEAN JUDO OPEN MEN OBERWART

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3