NOR CURIER 930X122

cascada

ATENȚIE, ȘOFERI! RADARE ÎN „CASCADĂ”!

Polițiștii rutieri, sprijiniți de colegii lor de la Ordine publică, acționează în aceste zile, până duminică seara, pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, inclusiv pe autostrada Pitești-București, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistarea șoferilor indisciplinați şi pentru asigurarea fluenţei traficului auto.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Sunt monitorizate cu prioritate sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite radarele, amplasate în „cascadă”.

Conducătorilor auto li se recomandă să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau când vizibilitatea este redusă. Potrivit Poliției Rutiere, viteza excesivă sau prea mare în condițiile unei vremi nefavorabile reprezintă principala cauză a accidentelor de circulație de pe drumurile din țară.

Citiți și: Transport special escortat de polițiști în Argeș. Atenție, trafic restricționat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90