Donaris 930 x 122

masini

Atenție! Sunt cu ochii pe toate mașinile!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin aparatul său tehnic de specialitate, respectiv Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN), a început organizarea şi coordonarea activităţii de recensământ general al circulaţiei pe drumurile publice, iar traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022, informează Sindicatul Drumarilor „Elie Radu”, citați de Economica.net.

Citiți și: Cei ce vor casa o mașină mai veche de 15 ani vor primi 3.000 de lei, fără să cumpere una nouă

„Posturile recensământului circulaţiei rutiere sunt amplasate pe autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene.

În posturile de recensământ amplasate pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale durata înregistrării va fi de 8 ore/zi, în timp ce pe drumurile judeţene durata va fi de 14 ore/zi.

Citiți și: Primăria Budeasa, precizări privind autorecenzarea

Menţionăm că în toate posturile, indiferent de categoria drumului, se efectuează o zi de înregistrare de 24 de ore”, se spune într-un comunicat al sindicatului citat de Agerpres.

„Amintim că recensământul circulaţiei rutiere constă în înregistrări manuale ale traficului, pe categorii de vehicule, pentru fiecare post de recensământ în parte.

Subliniem faptul că recensământul circulaţiei rutiere a fost amânat pentru anul 2022 din cauza pandemiei COVID – 19 care a condus la modificarea fluxurilor de circulaţie pe fondul restricţiilor interne şi externe, programarea iniţială fiind pentru anul 2020”, mai spun sindicaliştii.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 POSADA 3