930 x122 grota rece

cioaca

cristian-cioaca

CIOACĂ: „V-AM PUPAT!”

Cristian Cioacă a fost ridicat de polițiști de la locuința sa din Pitești. Cioacă avea cătușe la mâini și o geantă, probabil cu strictul necesar pentru arest.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, rezumându-se să li se adreseze la urcarea în mașina cu care polițiștii au venit să execute mandatul de aducere: „V-am pupat! Nu se termină aici!”

Amintim că astăzi Curtea de Apel Pitești l-a condamnat definitiv pe polițistul Cristian Cioacă în dosarul în care acesta a fost acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte. Sentința este de 15 ani și 8 luni de închisoare. Decizia a fost dată pentru lovituri cauzatoare de moarte, schimbându-se încadrarea inițială de omor. În plus, polițistul a fost decăzut din drepturile părintești și obligat să plătească despăgubiri de sute de mii de euro pentru familia Ghinescu și pentru fiul lui și al Elodiei. Avocatul lui Cioacă a anunțat că va apela pentru clientul său la căile extraordinare de atac. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doctoriţă condamnată cu suspendare, după ce a luat 272 de şpăgi!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90