EcoMoto 930×122

cutremure

CUTREMURE AZI ÎN ROMÂNIA

Cutremure azi în România. Două cutremure s-au produs azi noapte și, respectiv, în cursul acestei dimineți, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea, ambele de mică intensitate.

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Primul a avut loc puțin după miezul nopții, la ora 00:06, la o adâncime de 22 de kilometri, și a măsurat 2.2 grade pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului informează că seismul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (4 kilometri), Focșani (11 kilometri), Panciu (15 kilometri), Mărășești (17 kilometri) și Adjud (35 de kilometri).

Citiți și: Alte două cutremure au zguduit România!

Cel de al doilea a avut loc la ora 7:29, la o adâncime de 70 de kilometri, magnitudinea fiind de 2.9 grade pe Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Nehoiu (37 de kilometri), Covasna (39 de kilometri), Târgu Secuiesc (50 de kilometri), Slănic-Moldova (51 de kilometri) și Întorsura Buzăului (52 de kilometri), anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90