930×122 CAPRA 5

vivo! pitești

DESCOPERIRE NEAȘTEPTATĂ ÎN PARCAREA VIVO! PITEȘTI

Peste 100 de baterii de focuri clasa a II-a și clasa a III-a și 1.000 de petarde au fost descoperite astăzi în Pitești de jandarmii argeșeni.

Citiți și: Pitești. Descoperire revoltătoare, în râu, lângă Vivo! Mall

Obiectele periculoase, a căror deținere este interzisă, erau ascunse în câteva autoturisme aflate în parcarea pieței agroalimentare Trivale, în piața Războieni și în parcarea din incinta mall-ului Vivo! Pitești, informează Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Video – Zona de food din VIVO! Pitești, împrejmuită de panouri. Liber pentru cei vaccinați

Acestea le erau vândute cumpărătorilor de ocazie de către doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Pe numele celor trei, jandarmii au întocmit documentele de constatare a infracțiunilor de care se fac vinovați, infracțiuni prevăzute în legea referitoare la regimul materiilor explozive. Dosarele au fost înaintate Serviciului Arme, explozivi şi substanţe periculoase din Poliția Argeș pentru continuarea anchetei.

„Reamintim că legea interzice orice operațiune cu materiale pirotehnice efectuată de persoane fizice neautorizate și atenționează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără și folosesc aceste obiecte periculoase, dar și asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.”, avertizează Jandarmeria Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90