NOR CURIER 930X122

parc

Furnicar lângă VIVO! Piteşti. Sute de piteşteni au luat cu asalt tiribombele

Parcarea de la VIVO! Piteşti, şi aşa neîncăpătoare în zilele de weekend şi nu numai, a dat astăzi pe dinafară, vremea frumoasă aducând în spaţiul cu jocuri, amenajat lângă complexul comercial, sute de piteşteni dornici să testeze roata mare, ciocanul şi maşinuţele electrice cu „bumper”.

Citiți și: Pitești. Descoperire revoltătoare, în râu, lângă Vivo! Mall

Deşi la fiecare aparat exista un afiş cu „masca obligatorie”, puţini au fost aceia care s-au conformat regulilor, iar micii comercianţi nu şi-au permis să atragă cuiva atenţia, mai ales că aşa clientelă în număr mare nu au mai avut de aproape doi ani.

 

Citiți și: Pitești. Horror! Porumbeii sunt sfârtecați sub ochii neputincioși ai oamenilor

 

Astfel, în furnicarul de lângă Mall, fiecare a mizat pe ce a crezut că merge: unii spuneau că sunt vaccinaţi, alţii că nu e virus sau că nu-i interesează decât distracţia.

Adevărul e că lumea a hibernat multă vreme, şi din pricina măsurilor restrictive, dar şi din cauza vremii nefavorabile.

Iată, în prag de iunie, Piteştiul s-a trezit, iar bâlciul de lângă VIVO! e doar un exemplu.

 

 

Aglomeraţie mare a fost şi în parcul Ştrand, plimbările cu barca şi cu trenuleţul fiind gratis – un cadou de la Primărie de Zilele Piteştiului. Centrul, de asemenea, a fost plin de oameni care au ieşit la plimbare.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3