930 x122 grota rece

distracții

Piteștiul va avea parc de distracții!

Piteștiul va avea parc de distracții!

Citiți și: Uimire totală pentru acești oameni din Pitești. Noutate absolută

Proiectul de buget al municipiului Pitești pentru anul în curs include și o investiție surprinzătoare.

Este vorba despre realizarea unui parc de distracții! Acesta ar urma să fie amenajat în zona Nord a Piteștiului, fără să fie încă precizată zona exactă. Pentru proiectare este prevăzută suma de 150.000 de lei din bugetul local.

Citiți și: Decizie pentru un nou parc în Pitești

Proiectarea ar urma să fie gata până la finalul anului în curs, după care se vor parcurge ceilalți pași necesari pentru realizarea efectivă a investiției. Odată cu apariția unui asemenea parc de distracții nu va mai fi nevoie de organizarea unui Orășel al Copiilor improvizat.

Detalii despre bugetul Piteștiului cât și subiectul pe larg, AICI și AICI.

Sursă foto: aventurescu.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Adi spune:

    Si cum o sa fim feriti de bisnitarii care ne au alungat cheful de plimbat prin parcurile de distractii maneliste noi nu mai avem demult un un parc unde sa nu fie ocupate de fetele alea smechere de ti se face scarba sa ti aduci familia decenta de fapt asta vezi si piata mare pe alee targuri sau bazar bisnita nu negot decent probabil in nord ajung cei din periferiile cu asa zisii e targ park tematic bazar zona de agrement daca faci ceva fa sa schimbi ceva

  • Bujie spune:

    Dupa WC-ul „smart” cu pret de vila, era mare nevoie de un alt motiv de jefuit banul public de catre cloaca PSD! Aceiasi indivizi, pe care pitestenii continua sa-i voteze dand dovada de un masochism greu de inteles, jefuiesc banul public de peste 30 de ani fara rusine!

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Eu nu înțeleg cum se fac investițiile!
    Bai inconștientului pe ce lume trăiți va spun de 5,6 luni sa faceți infrastructura ca este zob,și vouă va interesează parc de distracții!
    Domnule Primar ce atitudine este asta!
    Calea depozitelor este plina de gropi,canale ridicate neconforme !
    Face ti domne drumurile apoi face ti investiții!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90