930×122 CAPRA 5

distracții

Noi parcuri de distracții şi amenajări pe bani grei în Pitești

În proiectul de buget pentru anul în curs, Primăria Pitești a prevăzut fonduri și pentru începerea lucrărilor de amenajare mai multor parcuri de distracţii

Citiți și: Uimire totală pentru acești oameni din Pitești. Noutate absolută

Conform documentului amintit, Primăria a alocat în acest sens suma de 160.000 de lei de la bugetul local. Parcul de distracții (pentru care încă nu sunt disponibile informații privind dotările) ar urma să fie amenajat în zona Nord a municipiului.

De asemenea, Primăria a prevăzut fonduri și pentru extinderea și modernizarea zonei de agrement din Parcul Trivale (590.000 de lei), pentru amenajarea a patru spații reacreative cu echipamente fitness și locuri de joacă (1.100.000 de lei), precum și pentru amenajarea unui nou loc de joacă în Parcul Lunca Argeșului, zona șah – etapa a doua (1.291.000 de lei).

Citiți și: Decizie pentru un nou parc în Pitești

În fine, Primăria a alocat 3.000.000 de lei pentru începerea amenajării Parcului Lunca Argeșului III.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Ionescu spune:

    Păi da, pâine și circ…adevăratele probleme pot să mai aștepte.

  • Cris spune:

    Pai da ,atât apreciază mafia PSD și votanții ei !Canalizare NU,amenajare de drumuri NU (eu nici piatra nu primesc ,merg prin bălți),parcări subterane NU (ori nu fac deloc ori betonează spatiile verzi),piste de biciclete NU,fluidizare trafic pt reducerea poluării NU,reciclare NU,sănătate NU(spitale,dispensare și clinici ZERO amenajări și invest),etc,etc.Cel mai mafiotizat oraș din România ,conducere PSD dintotdeauna !PSD ,analfabeți și infractori….ca trei sferturi din tara asta.Ce sa speri la vot ?

  • Dan spune:

    Si transportul in comun ce faceti dl Gentea cu el ?
    Ati calatorit cu cele galbene sau va e jena??

  • Iulian spune:

    Inițiative bune, dar sa nu uitam si problemele importante care sunt abandonate sau se realizează destul de greoi. În alta ordine de idei, sper că cineva sa gândească o alta soluție ptr modificările(străzilor cu sens unic) făcute în Gavana 3,nu de alta, dar am adus între blocuri, noxele din principalele străzi. Fiecare își croiește drum printre străduțe, parcări, chiar și pe interzis. Este un trafic infernal odată cu aceste modificări, chiar dacă în urma lor au rezultat mai multe parcări. Sunt binevenite, dar nu în totalitate, cred ca poț fi ajustate în bine, dar cât mai repede!!

  • Anton spune:

    Aratarea aia de primar nu stie ce vrea. Asta se crede european peste noapte. Pana la urma cine este primarul asta? Ca sincer nu am auzit de el pana acum.

  • Ion spune:

    Țara arde și baba se piaptănă! Cred ca erau alte priorități. Din banii publici se mai poate fura !

  • Mihaela spune:

    Unii se visează în Occident! Avem de toate: spitale,cabinete medicale,sçoli (unde mai e putin si se invata si schimbul III),parcări etc nu vreti si un montaigne rousse?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90