New Profesional Consult 930 x 122

centrul de cultura bratianu

EI SUNT ELEVII EXPERȚI ÎN ISTORIA UNIUNII EUROPENE!

Consiliul Judeţean Argeş, prin Centrul de Cultură „Brătianu”, a organizat astăzi tradiționalul concurs dedicat Zilei Europei, ajuns la a VII-a ediţie.

Citiți și: Premii de câte 500 de lei pentru clienții unei firme importante

Concursul, cu întrebări despre istoria Uniunii Europene, s-a desfăşurat în școlile gimnaziale „Ion Pillat” din Piteşti și „Constantin Brâncoveanu” din Ştefăneşti. Dimineață a avut loc întâlnirea cu elevii clasei a VIII-a B de la școala „Ion Pillat”. Aici premiul I a fost obținut de Irena Iordan. Pe locul II s-a clasat Ciprian Constantinescu, iar pe III, Eduard Radu. La orele prânzului concursul s-a mutat la școala „Constantin Brâncoveanu”, participanți fiind elevii clasei a VIII-a. Înaintea competiției, elevii claselor a VII-a A, a VII-a B şi a VIII-a, coordonaţi de profesoara Gabriela Enache, au prezentat un colaj de texte şi cântece având ca subiect Ziua Europei. În urma concursului s-au detaşat trei câştigători: Ilie Milea (premiul I), Flavius Marta (premiul II) și Diana Rotaru (premiul III).

Premiile au constat în volume de istorie și de cunoştinţe generale și în diplome. De asemenea, câștigătorii au primit câte un steguleţ al Uniunii Europene.

Citiți și: Premii de până la 20.000 de lei pentru elevii olimpici

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90