New Profesional Consult 930 x 122

ninsori

ninsoare_13feb

INFORMARE DE VREME REA: VÂNT, NINSORI, POLEI ȘI PLOI

O nouă informare de vreme rea (de intensificări ale vântului, ninsori, polei și ploi moderate cantitativ) a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Informarea vizează întreaga țară și este valabilă de mâine, 9 ianuarie, de la ora 10, până sâmbătă, 10 ianuarie, la ora 14.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit ANM, în intervalul menţionat în toate zonele montane va ninge, local abundent. Vântul va avea intensificări, cu viteze care vor depăşi la rafală 70-80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada, îndeosebi în zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali. În restul teritoriului vântul va prezenta intensificări locale şi temporare, cu viteze la rafală de 45-50 km/h, şi vor fi precipitaţii mixte, care vor favoriza formarea poleiului.

Vremea va intra într-un proces de încălzire, iar în a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă şi în prima parte a zilei de sâmbătă în Banat şi Crişana va ploua şi izolat se vor cumula cantităţi de peste 15-20 l/mp.

Citiți și: Alertă meteo! Iarna revine în martie: ninsori și vânt puternic

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90