New Profesional Consult 930 x 122

autostrada pitesti-sibiu

ÎNTÂRZIERILE LA AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU ȘI EXPRESUL PITEȘTI-CRAIOVA, MOTIV DE DEMITERE LA NIVEL ÎNALT

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea și monitorizarea proiectelor de investiții în infrastructură o analiză referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiții în infrastructura de transport.

Citiți și: Se întăresc forțele! Așa mobilizare nu vezi nici la Umbrărescu: E fantastic

Astfel, premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 (n.r. – Tigveni-Curtea de Argeș) al aceluiași proiect.

Totodată, șeful Executivului a cerut să-i fie prezentate explicații cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din drumul expres Pitești-Craiova, ca urmare a contestării procedurilor inițiale.

Citiți și: CNAIR, anunț de ultimă oră! Trasee alternative pentru DN7 pe Valea Oltului!

În același timp, prim-ministrul și-a exprimat ferm nemulțumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj-Deja, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018.

În urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport și având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investițiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90