EcoMoto 930×122

afganistan

MILITARI ROMÂNI, RĂNIȚI ÎN AFGANISTAN

Militari români, răniți în Afganistan. Doi militari din Batalionul 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei” care se află în misiune în Afganistan au fost răniți azi noapte, în jurul orei 2:35, ora României, în timp ce executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar.

Citiți și: Accident pe A1! Doi copilași, răniți, au ajuns la spital

Pe timpul executării misiunii, mașina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii s-a răsturnat.

„Cauzele evenimentului sunt în curs de cercetare de către o comisie constituită la nivelul unității”, informează Ministerul Apărării Naționale.

Citiți și: Tragedie pe litoral! Doi tineri morți și mai mulți răniți de un șofer de 19 ani drogat

Potrivit sursei citate, celor doi militari (caporalul clasa a III-a Laurențiu Bogatu și fruntașul Ionuț Burlacu) li s-a acordat primul ajutor. Ulterior au fost evacuați la Spitalul Militar ROL III din Baza Aeriană Kandahar. „Starea lor de sănătate este stabilă, caporalul Bogatu fiind deja externat și s-a întors în campul românesc, unde rămâne sub supravegherea echipei medicale a detașamentului”, precizează MApN. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90