930X122 MAIA

calea bucuresti

POLIȚIA RUTIERĂ TAIE ÎN CARNE VIE PE CALEA BUCUREȘTI

Poliția Rutieră taie în carne vie pe Calea București. Noi cazuri de taximetrie-pirat pe Calea București din Pitești. Doi șoferi fără autorizație taxi care transportau contra cost călători cu autoturismele lor personale pe ruta Pitești – Mioveni au fost sancționați de polițiștii rutieri piteșteni.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Unul dintre ei are 44 de ani, este din orașul Ștefănești și făcea piraterie cu o Dacia Logan. Celălalt, de 50 de ani, din orașul Mioveni, conducea un Chevrolet.

Fiecare dintre cei doi șoferi a primit o amendă de 1.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut pentru o perioadă de șase luni certificatele de înmatriculare şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autoturismelor folosite pentru taximetrie-pirat. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Pitești. Toyota, accident dubios în Găvana! A părăsit locul faptei!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90