NOR CURIER 930X122

miting

REVIN MITINGURILE ÎN PIAȚA „VASILE MILEA”!

După mai bine de o lună seria mitingurilor din Piața „Vasile Milea” din Pitești va fi reluată. Următoarea acțiune de protest este programată pentru duminică, 30 martie, la ora 12.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

Organizatorii, reuniți în comunitatea „Vrem Piteștiul înapoi”, își vor arăta din nou nemulțumirea față de creșterea tarifelor la apă potabilă și vor cere Direcției Naționale Anticorupție să verifice Apă-Canal 2000, societate aflată în subordinea municipalității. De asemenea, DNA va fi solicitată să cerceteze contractele mari încheiate de Primărie, în special spețele „Selecta” și „Publitrans”.

În plus, organizatorii își vor exprima susținerea pentru campionul de raliuri Vali Porcișteanu și solidaritatea pentru tânărul din Sf. Gheorghe care a primit amenințări după ce s-a fotografiat cu drapelul României. Protestatarii vor manifesa și împotriva proiectului Roșia Montană și a celui de exploatare a gazelor de șist. (Foto: Arhivă)

Citiți și: LIVE!! A început! Oamenii au ieșit în stradă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90