Donaris 930 x 122

activitate didactica

STUDENȚII ȘI PROFESORII UNIVERSITĂȚII PITEȘTI AU LIBER ȘI MARȚI

Conducerea Universității Pitești a decis ca și marți, 28 ianuarie, activitatea didactică în instituție să nu se desfășoare. Ca și luni, 27 ianuarie, decizia ca Universitatea să fie închisă este motivată de condițiile meteorologice.

Citiți și: Argeș. Sute de firme lovite puternic!

Alături de Universitatea Pitești, alte trei unități de învățământ superior din țară au luat aceeași decizie: studenții și profesorii să nu fie chemați nici marți la facultăți. Este vorba de Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), ultimele două din Capitală.

Spre deosebire de acestea,  Universitatea din Bucureşti, ale cărei activităţi au fost, de asemenea, suspendate astăzi, îşi va redeschide porţile marţi, 28 ianuarie.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90