930X122 MAIA

dacia

SUNĂ SIRENELE LA DACIA

Duminică, 15 aprilie 2018, între orele 9 şi 15, pe platforma Automobile Dacia din Mioveni se vor face revizii şi verificări funcţionale ale sistemului de alarmare publică.

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

Acestea fac parte din graficul anual de mentenanţă al companiei, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Locuitorii Mioveniului sunt rugaţi să nu se sperie şi să-şi desfăşoare normal activităţile cotidiene. Este doar un exerciţiu de verificare a funcţionalităţii sistemului de alarmare.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

Automobile Dacia este încadrată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş în categoria agenţilor economici cu risc de producere a unor accidente care pot avea urmări grave pentru populaţie. Din acest motiv, uzina este obligată să aibă sistem de alarmare funcţional, care trebuie să fie testat periodic în vederea depistării şi remedierii unor eventuale defecţiuni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3