930X122 MAIA

gunoaie

TINERII CONSERVATORI AU FĂCUT CURĂȚENIE ÎN ZONA NUCȘOARA

Tineretul Conservator Argeş s-a reunit în Duminica Floriilor pentru o acţiune de ecologizare în nordul judeţului.

Citiți și: Incident cu un autocamion în Argeș

Coordonaţi de preşedintele Codruţ Matei, tinerii au profitat de scurta perioadă de vreme frumoasă de la sfârşitul săptămânii trecute, s-au echipat corespunzător, şi-au luat saci şi mănuşi şi au început campania de curaţenie de primăvară, strângând gunoaie de la marginea pădurii, de pe pajiştile şi din şanţurile de la ieşirea din comuna Nucşoara, către Valea Rea.

Tinerii conservatori au fost ajutaţi de un consilier local din Nucşoara, Florin Bolovăneanu, care le-a pus la dispoziţie curtea locuinței sale ca spaţiu de depozitare a sacilor cu gunoi.

Citiți și: Culmea nesimțirii! Și-a descărcat gunoaiele din mașină direct pe trotuar, apoi și-a văzut de drum

„Am încercat să strângem cât mai multe gunoaie din această zonă pitorească. Spun că am încercat pentru că nu am avut suficient timp, suficienţi voluntari şi suficiente materiale pentru a putea finaliza ceea ce am început.

Din păcate, chiar dacă de-a lungul timpului s-au făcut eforturi majore, atât din partea autorităţilor, cât şi a voluntarilor şi a presei, observăm că o zonă ecologizată chiar de noi acum doi sau trei ani a ajuns aproape la acelaşi stadiu de poluare. Nu ştiu dacă ar mai fi nevoie să tragem un semnal de alarmă sau pur şi simplu ne confruntăm cu reaua voinţă a oamenilor.”, afirmă Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90