Donaris 930 x 122

evacuare

Zona blocului G1 este acum supravegheată!

Zona blocului G1 este acum supravegheată!

Citiți și: Revoltător! Despăgubire de doar 9.000 de euro pentru o familie evacuată silit pentru construirea autostrăzii spre Sibiu!

În cartierul Războieni s-au montat camere după ce spațiul a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi de către locatari. Aici, serviciile specializate ale Primăriei Pitești interveneau chiar și de 4 ori pe săptămână pentru colectarea deșeurilor.

Citiți și: Lăsat fără mașina din care a aruncat gunoaie la marginea drumului! Plus amendă uriașă!

Primarul Cristian Gentea a mers personal să stea de vorbă cu locatarii. Mesajul său a fost clar: ”Cine mai aruncă gunoaie riscă să fie evacuat!” De asemenea, acesta a mai precizat faptul că astfel de acțiuni de curățenie vor continua permanent și în alte zone ale Piteștiului.

„Îmi doresc un oraș curat, îmi doresc ca cetățenii să respecte regulile. Împreună avem datoria de a păstra un oraș frumos și curat!”  este mesajul transmis de primarul Piteștiului.
(Sursă foto: Facebook)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Negut spune:

    Transmite-ti lui gentea sa puna tomberoane in razboieni la c4 nu exista tomberon si platim taxe de salubrizare

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3