930X122 MAIA

gunoaie

Izvor cu apă potabilă dintr-o comună din Argeș, împânzit de gunoaie

Un cititor ePitesti.ro, localnic în satul Smeura, din comuna argeșeană Moșoaia ne-a scris pe numărul de whatsapp al redacției noastre – 074 587 441, despre o problemă cu care se confruntă de ceva vreme locuitorii din zonă.

Citiți și: Bradu: Veste mare pentru credincioşi

Oamenii se plâng că, izvorul cu apă potabilă de unde se aprovizionează este împânzit și îngropat de gunoaie.

Izvorul se află în spatele societății Prointermed, în apropierea căreia se află și un mic râu.

Citiți și: Focar de infecție! Zeci de locatari în pericol

S-a ajuns la această situație atât din lipsa de bun simț a celor care aruncă gunoaie la întâmplare, cât și din indiferența autorităților, care, spune cititorul, nu au plasat în zonă nici măcar un tomberon.

Din această cauză, nici inițiativa sătenilor de a curăța singuri zona nu a fost îndeplinită cu succes. Oamenii s-au înarmat cu un sac menajer și au adunat gunoaiele, dar nu au avut unde să le depoziteze, așa că au prins sacul de gardul izvorului.

Chiar și așa, unii trecători au ratat sacul de gunoi și au aruncat în continuare sticle, hârtii și ambalaje, pe lângă.

Dezordinea lăsată reprezintă o problemă, mai ales pentru sănătatea celor care se alimentează de la acest izvor, deoarece poluarea excesivă poate dăuna calității apei.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3