New Profesional Consult 930 x 122

drumul oaselor

TINERII CONSERVATORI, PE DRUMUL OASELOR

În stațiunea montană Bușteni, în weekend-ul care tocmai a trecut, Tineretul Conservator Argeș a organizat „Serbările Zăpezii”. Este o acţiune devenită tradiţie pentru TC la fiecare sfârşit de februarie.

Citiți și: TINERII CONSERVATORI ARGEȘENI, PREMIAȚI PENTRU DONARE DE SÂNGE

Cum zăpadă nu prea a fost, cei 50 de tineri conservatori care au participat la acțiune, coordonaţi de Codruţ Matei, preşedintele TC Argeş, au plecat într-o excursie pe un traseu plin de obiective turistice. Aceștia au văzut cariera de piatră de la Lespezi, Lacul Bolboci, Cheile Tătarului (acolo unde s-au filmat secvenţe din „Drumul Oaselor”, film din anul 1980, cu mare succes la public, în care în rolurile principale au jucat Florin Piersic și Marga Barbu), au pătruns în Grota Ursuleţilor (care înaintează 120 de metri în munte şi care a fost săpată de mâna omului) şi au vizitat Peştera Ialomiţei (la intrarea căreia se afla Mănăstirea Peştera Ialomiţei).

„În fiecare an la sfârşitul lunii februarie Tineretul Conservator Argeş organizează „Serbările Zăpezii”, acţiune distractivă şi de practicare a sporturilor de iarnă pentru tinerii din PC. Anul acesta vremea caldă ne-a încurcat puţin planurile făcute la începutul lunii ianuarie, moment în care am programat acţiunea. Nu am mai reuşit să schiem, însă ne-am bucurat că am găsit soluţia alternativă: o excursie mult mai interesantă decât o zi pe pârtie”, declară Codruţ Matei, preşedintele TC Argeş.

Citiți și: TINERII CONSERVATORI, LA TEATRU

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90