930 x122 grota rece

donatie

TINERII CONSERVATORI ARGEȘENI, PREMIAȚI PENTRU DONARE DE SÂNGE

Tineretul Conservator Argeş a fost prezent la sfârşitul săptămânii trecute la cea de-a treia ediţie a simpozionului „Mândru că sunt donator”. Simpozionul, prilejuit de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge (14 iunie), a fost organizat în staţiunea Semenic, din judeţul Caraş-Severin.

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Este al treilea an consecutiv în care organizaţia condusă de Codruţ Matei, preşedintele TC Argeş, a fost invitată la acest eveniment, rămânând singura organizaţie de tineret a unui partid politic din ţară care participă constant la campania umanitară „Un strop de sânge pentru un copil”. Aceasta a fost iniţiată în anul 2012 de Liliana Gherle, reuşind să mobilizeze de-a lungul timpului sute de oameni, dar şi instituţii publice şi organizaţii pentru situaţiile urgente în care este nevoie de sânge pentru transfuzii.

Cei patru delegaţi din Argeş au primit diplome pentru promovarea donării de sânge în rândul tinerilor şi pentru răspunsul rapid la urgenţele apărute în anul anterior.

Citiți și: Vrei să fii Moş Crăciun pentru o familie nevoiaşă?

„Suntem onoraţi că şi anul acesta am fost invitaţi să participăm la eveniment. Înseamnă că munca noastră în campaniile de donare de sânge este apreciată. De fiecare dată ne-am axat pe două direcţii în această activitate: în primul rând, reacţia rapidă la situaţiile critice, mobilizând de pe o zi pe alta tinerii din organizaţie şi nu numai, iar în al doilea rând, promovând donarea de sânge ca pe un act care trebuie să devină o normalitate în rândul cetăţenilor. Este nevoie de mult mai mulţi donatori pentru ca spitalele să facă faţă crizelor de sânge pentru transfuzii. Bucuria noastră este că majoritatea tinerilor care ne-au fost alături în aceste campanii au devenit donatori constanţi.”, declară Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90