930×122 CAPRA 5

cornel lazar

PĂZEA! CORNEL LAZĂR A TĂIAT PORCUL!

TC Argeş a sărbătorit în avans în Nucşoara Revelionul Tineretului Conservator. Alături de patruzeci de tineri s-au aflat şi invitaţi de la nivel central şi local.

Citiți și: Jandarmii i-au lăsat fără porc de Crăciun. L-au confiscat și l-au dus la secție

La invitaţia preşedintelui TC Argeş, Codruţ Matei, a fost prezentă Alina Cazanacli, preşedinta Tineretului Conservator. Evenimentele principale ale acţiunii au fost tăierea porcului, „oficiată” de liderul PC Argeş, consilierul județean Ion Cornel Lazăr, și tradiţionalul carnaval al Tineretului Conservator. Tinerii prezenţi au intrat în pielea unor personaje ca Papa Francisc, Jack Sparrow, Nea’ Nelu, The Mask și Zâna Măseluță. Fiecare dintre aceştia a primit din partea amfitrionului Codruţ Matei câte un certificat de apreciere şi o distincţie cu caracter comic. Printre cele mai interesante au fost: “Elena Udrea – pentru că ne mândrim şi noi cu blonda noastră”, “Nepotisme – pentru că orice fin îşi are naşul”, “Nomenclatorul de meserii – pentru că dacă nu am auzit de o meserie, el o profesează” și “Dansez pentru tine – pentru că Masterchef s-a dat deja”.

“Tineretul Conservator Arges a sărbătorit evenimentul de închidere de an a activităţii organizaţiei, însă, noi mai avem acţiuni şi în următoarea săptămână. Revelionul Tineretului Conservator, devenit tradiţie în cadrul TC Argeş, este unul dintre momentele mult aşteptate, ocazie cu care atât tinerii, cât şi mai marii partidului se întâlnesc şi petrec clipe minunate împreună, mai ales după un an cu un program de activităţi destul de încărcat. Am dorit în mod special să o avem alături de noi pe Alina Cazanacli, preşedinta Tineretului Conservator, pentru a o convinge că acţiunea noastră trebuie să işi aibă corespondentul şi la nivel naţional”, precizează Codruţ Matei, preşedintele TC Argeş.

Citiți și: TINERII CONSERVATORI ARGEȘENI, PREMIAȚI PENTRU DONARE DE SÂNGE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90