New Profesional Consult 930 x 122

cercetare

UN NOU CURS

Provocările actualei legislaţii a muncii ridică multiple dificultăţi în faţa specialiştilor de azi, atât în ceea ce priveşte înţelegerea corectă a fenomenului abaterilor disciplinare, cât și, mai ales, în privința procedurii necesare de respectat în materie pentru a asigura principiile care stau la baza legislaţiei muncii.

Citiți și: Argeșul e în top! Ce se întâmplă cu salariații din județ

Pentru a preîntâmpina orice probleme şi dificultăţi care s-ar putea ivi în procesul de constatare și aplicare a abaterilor disciplinare, firma Profesional Top Training (http://www.profesionaltraining.ro) vine pe piaţa de formare profesională cu un curs de specializare, curs de Cercetare Disciplinară a Salariaţilor: http://www.profesionaltraining.ro/cursuri-companii/curs-cercetarea-disciplinara-salariatilor.

Astfel, cursul privitor la Cercetarea Disciplinară a Salariaţilor http://www.profesionaltraining.ro/cursuri-companii/curs-cercetarea-disciplinara-salariatilor îşi propune să vină în întâmpinarea celor care activează în domeniul Resurselor Umane, propunând teme de actualitate, aplicaţii practice şi explicaţii teoretice necesare şi fundamentale domeniului de studiu.

Citiți și: Veste de ultim moment! Ce se întâmplă cu salariile!

Este un curs susținut de formatori cu experienţă vastă în domeniu, practicieni în resurse umane care au susţinut cu succes acţiuni în instanţă în materie.

Profesional Top Training (http://www.profesionaltraining.ro) este o firmă de formare profesională, care activează pe piaţa de formare profesională promovând cursuri de specializare în varii domenii, cursuri de dezvoltare profesională, cursuri de dezvoltare copii, precum şi cursuri dedicate companiilor. De asemenea, firma asigură teambuilding-uri şi workshop-uri pe diverse domenii.

Detaliile firmei le găsiţi la adresa de web http://www.profesionaltraining.ro.

Telefon: 0744.974.775, 0784.045.025

E-mail: office@profesionaltraining.ro

Adresă: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, camera 1.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3