New Profesional Consult 930 x 122

acoperisuri

VĂ PLACE? ÎN PITEȘTI, „ACOPERIȘURI” DIN LEMN PENTRU GHENELE DE GUNOI

Așa-numitul proiect de regenerare urbană le propune piteștenilor o nouă surpriză. Plăcută? Neplăcută? Fiecare să aprecieze după gustul său.

Citiți și: Argeș. A fost amendat cu 1000 de lei pentru că a furat 0,2 metri cubi de lemne

Noi vă prezentăm fotografiile, vă explicăm pe scurt despre ce este vorba și vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți. Nouă ni se pare ușor grotesc.

Ei bine, pe zidurile, ca de cazemată, construite în jurul containerelor pentru gunoi din cartiere, construite cu ocazia aceluiași proiect cu finanțare europeană, sunt ridicate… pergole! Care este utilitatea lor? Au, desigur, rol decorativ, dar chiar era cea mai nimerită și mai arătoasă soluție? Chiar era nevoie de pergole?

Citiți și: ARGEȘ: TRANSPORTURI ILEGALE DE LEMNE

Fotografiile au fost făcute în cartierul Ceair, peste drum de Școala Gimnazială nr. 10 „Marin Preda”, în apropiere de Calea București.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90